Loading... Please wait...

Our Newsletter


 

SCAN UTK ADD SINI

Energy Power Ring Cincin tahan Laman Dan Keras

Price:
RM19.00
Weight:
19.00 Grams
Rating:
( )
Shipping:
Free Shipping
Bookmark and Share


Product Description

ENERGY POWER RING

Energy power ring dengan nano technology

Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.

ENERGY POWER RING KOREA

Adalah cincin terapi untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar dari kecil menjadi besar,dan mampu membuatkan zakar anda sangat tegang umpama batu.Malahan kelebihan paling ketara semasa menggunakan Energy Power Ring ni,apa anda sudah klimak( melepaskan pancutan air mani) zakar anda tetap menegang keras.Apabila power ring ditanggalkan, Lihatlah perubahan paling ketara terhadap zakar anda.Zakar anda menjadi besar dan mantap.

GLOW IN THE DARK ENERGI POWER RING Ion Energi 300 Sampai 400
ENERGY RING POWER TEKNOLOGI NANO KOREA

energypower.jpg

Membuat seks lebih tahan lama dan nikmatilah orgasme yang lebih intensif!

Cock Ring dipasang pada pangkal zakar dan membantu untuk mempertahankan ereksi dengan mempertahankan jumlah darah yang mengalir dari penis. Hal ini memberikan ereksi yang lebih maksimal juga membantu agar lebih panjang dan tebal. Cock Ring juga membantu mencegah ejakulasi awal, yang merupakan 25-40% dari masalah yang dihadapi laki-laki saat ini.

Energy Ring Power:

1.Menggunakan NANO TECNOLOGI KOREA.
2.Lebih keras dan tahan lebih lama.
3.Meningkatkan daya tahan seksual.
4.Memperlambat ejakulasi.
5.Meningkatkan intersiti dan volume orgasme.
6.Mempertahankan ereksi ke tahap maksima.
7.Digunakan sebagai untuk pembesaran zakar.
8.Memperpanjang ukuran penis secara bertahap.
9.Membantu memulihkan penyakit lemah tenaga batin

Cara Menggunakan ENERGY POWER RING:

1.Masukkan ENERGY POWER RING ke pangkal zakar sebelum zakar Tegang, dimana sisi yang ada Garis Melingkar / Setengah Lingkaran menghadap ke Dalam & Menempel di dinding dan pastikan posisi saluran kencing ada di Bawah, bila perlu untuk mendapatkan hasil yg terbaik, cukur bulu yang tumbuh di sekitar zakar.

Jika ENERGY POWER RING susah untuk dimasukkan, Pegang sisi Kiri dan Kanan kemudian tarik untuk memerikan.

2.Berikan rangsangan agar zakar Tegang & ENERGY POWER RING boleh dipakai untuk perhubungan intim.
"Di awal Pemakaian anda akan merasa sedikit sakit ,Ini keranaCock ENERGY POWER RING menjerut batang zakar anda, dan setelah terbiasa, semuanya akan baik baik saja."

3.Jika sudah selesai menggunakan, Cuci ENERGY POWER RING dengan Air/Sabun , kemudian simpan di dalam Plastik

Pesanan:

Dilarang menggunakan ENERGY POWER RING setiap Hari untuk melakukan Hubungan Intim,
Penggunaan yang disarankan untuk melakukan Hubungan Intim adalah setiap 2 hari sekali

1 ENERGY POWER RING kebiasaannya dipakai hingga 30kali semasa perhubungan intim.

Oleh kerana ENERGY POWER RING memegang batang zakar anda, Jadi ENERGY POWER RING tidak akan terlepas / tertinggal ketika anda melakukan Hubungan Intim

Untuk mendapatkan hasil yang Maximum , Membesarkan, Memanjangkan dengan memakai ENERGY POWER RING Secara Rutin tiap 2 Hari Sekali

Di awal pemakaian Jika anda tidak dapat melihat perbezaan yang terjadi di zakar anda , Tanyalah pada Partner/Pasangan anda , Tanyakan bagaimana Rasanya /Enak kah Jika melakukan Hubungan Intim dengan menggunakan ENERGY POWER RING atau Tanpa ENERGY POWER RING.

Test-Cock-Ring.jpg

 

Testimoni :

Bro,thx bagi cuba energy power ring ni, disebabkan ko kasi free trial ni aku nak bagitau kat ko."superb" memang pacak habis.

Mie,bukit jalil.

Aku yang cod dengan ko dekat Pjs ari tu,ingat lagi tak?aku dah pakai energy power ring ni,1 kelebihan paling ketara bila dah pancut,batang menten tegang memacak.untuk 2nd round takda masalah.memang power.

Zaini,Puchong

Mula mula gua ingat power ring ni sama mcm cincin cincin yang bergetar tu.Bila lu cakap power giler,tu gua angkat sepeket tu.Memang power bro.Yang gua teruja bila pakai lama,gua tanggalkan,batang gua jadi besar mengembang.perghh.

Hakim,Subang jaya

Mula mula malu malu suami saya ni,Bila pertama kali suami menggunakan saya terkejut berasa sangat puas malahan saiz serta panjang juga bertambah menjadikan malam2 kami adalah malam pertama setiap malam. Encik,tolong jangan publish no henpon ni.

Rafida,Senawang

Customer Reviews:

farizz (Wednesday, 05 October 2012) 
Rating:
simple saya nak cakap, produk awak ni memang POWER. cuma pertama kali pakai tu terasa tak selesa sikit.tapi bila lama lama ok. bila pakai urut
timbul,kepala zakar jadi sangat besar. itu saat paling best.saya rekomen produk ni.
hafiz (Monday, 03 October 2012) 
Rating:
Ini 2nd order dari saya. sebelum ni guna yang 300 ion jer.bila sms nak repeat order,admin reply ada new stok 3000 ion, harga lebih rm10 jer. order
khamis,jumaat sampai dah..apa yg saya boleh review, yg 3000 ion ni memang jauh lebih power.tindak balas bila pakai lagi cepat berbanding yang biasa.
dia punya tahap kekerasan memang tak boleh disangkalkan lagi. harap harap yang baru ni lebih tahan lama berbanding sebelum ni yang mana lebih kurang
25kali pakai aja.
razlan (Friday, 30 September 2012) 
Rating:
gua pakai ring ni rasanya 27 kali.skang ni bila gua pakai takde rasa apa apa efek dah. kena la gua beli lagi ni. ring ni memang power, ada gak gua
buat kajian tentang ion energy ni dengan tindak balas kat badan. dia melancarkan darah ..cuma nasihat gua pada yg baru nak beli. petama kali lu orang
kena cukur bulu tu.kalau tak tersepit nanti sakit woo..gua tak tip punya. mula mula lu org akan rasa tak selesa.lepas pakai 2-3 kali mesti ok..
terbaik.
din (Sunday, 25 September 2012) 
Rating:
TERBAIK!TERBAIK!TERBAIK!urat mengembang besar tu gua xle tahan tengok. lepas pancut,still keras..tapi tu la,kena pakai plak.sib baik org umah
sporting..

CARA ORDER EKPRESS/SEGERA

PERCUMA POS LAJU!


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

-KAMI  FAHAM BARANG YANG DI POS SULIT DAN AKAN MENJAGA PERKARA INI-

Langkah 1 : Harga Produk ENERGY POWER RING KOREA

energypower.jpg

 


1 PCS Energy Power Ring

RM 19.00
Penghantaran percuma


3 PCS Energy Power Ring  RM 45.00
Penghantaran percuma


1 Kotak
Ada 6 Pcs Energy Power Ring 

RM 60.00
Penghantaran percuma

Langkah 2 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM19/RM45/RM60 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atauCash Deposit

BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH

maybank.jpg 553056011644
bank_islam.jpg 03045020103139
cimb_bank.jpg 7611284646
public_bank.jpg 4736638134
hong_leong_bank.jpg 31000020319
bsn.jpg 0310429000203109
bank_muamalat.jpg 03030009115724
rhb_bank.jpg 15302500037040
affin_bank.jpg 205180206613
ambank.jpg 80024101133

PENAMA AKAUN BANK : ALIAS BIN IBRAHIM

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking malalui Maybank2u sila masukan Recipient email: bisnesbest@yahoo.com Recipient reference : Nama Anda, Other payment details : No.Tel Anda . Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

 SMS DETAIL BAYARAN KE 0199827789

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama,Email(Untuk Send Invoice & No Rujukan Pos) Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:

Powering ,6 unit,RM60, Maybank, 20/04/2012, 1.10 PAGI,TENGKU FAIZAL SOFYAN,eramache@yahoo.comLOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

Send ke 019-9827789

DAPATKAN HARGA TERBARU MELALUI SMS Sila Taip POWERING hantar ke 0199827789

energy_powering_sms.jpg


Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Add to Wish List

Click the button below to add the Energy Power Ring Cincin tahan Laman Dan Keras to your wish list.

You Recently Viewed...