Loading... Please wait...

Our Newsletter


 

SCAN UTK ADD SINI

Cat Women Drops

Price:
RM70.00
Weight:
50.00 Grams
Rating:
( )
Shipping:
Free Shipping
Bookmark and Share


Product Description

catwomen1-300x225.jpg

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……

Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Cat Women Sex Drops….mengatasi masalah dingin seks..

Kesan :

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Amaran :
Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
Hanya untuk pasangan yang sah.

Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.

Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.

Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
Caranya: tuangkan germany masuk ke dalam botol cat woman.jadikan satu botol

PERCUMA POS LAJU!

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.J-KAMI FAHAM BARANG YANG DI POS SULIT DAN AKAN MENJAGA PERKARA INI-

Langkah 1 : Harga Produk Cat Women

catwomen.jpg

1 Botol RM60 TERMASUK POS LAJU 

2 Botol RM100 TERMASUK POS LAJU 

Langkah 2 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM70/RM110 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atauCash Deposit

Langkah 2 : Butiran Pembayaran 

Lakukan pembayaran berjumlah RM60/RM100 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit

BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH

maybank.jpg 553056011644
bank_islam.jpg 03045020103139
cimb_bank.jpg 7611284646
public_bank.jpg 4736638134
hong_leong_bank.jpg 31000020319
bsn.jpg 0310429000203109
bank_muamalat.jpg 03030009115724
rhb_bank.jpg 15302500037040
affin_bank.jpg 205180206613
ambank.jpg 80024101133

PENAMA AKAUN BANK : ALIAS BIN IBRAHIM

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking malalui Maybank2u sila masukan Recipient email: bisnesbest@yahoo.com Recipient reference : Nama Anda, Other payment details : No.Tel Anda . Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

 SMS DETAIL BAYARAN KE 0199827789

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama,Email(Untuk Send Invoice & No Rujukan Pos) Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:

Cat Women ,2 Botol,RM100, Maybank, 20/04/2017, 1.10 PAGI,TENGKU FAIZAL SOFYAN,eramache@yahoo.comLOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

Send ke 019-9827789

JIKA ANDA ONLINE WHATSAPP

whatsapp.jpg

DAPATKAN HARGA TERBARU MELALUI SMS/WHATSAPP Sila Taip CATWOMEN hantar ke 0199827789

sms-cat-women.jpg

 

 


Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Add to Wish List

Click the button below to add the Cat Women Drops to your wish list.

Related Products

You Recently Viewed...